Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
2 + 1=

(79)
(44) lex,maria, maarten & Fleur
Fri, 6 June 2014 18:32:38 +0000

Wat een ontzettend mooie plek is dit ! Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.
De omgeving en de vele leuke uitjes waren een fijne afwisseling. Echt even bijkomen van de hectiek en heerlijk ontspannen.

Wij hebben onze vakantie doorgebracht in vakantiehuis Geulzicht en hebben dit echt als een heel fijn / knus en warm ingericht huis ervaren, gewoon lekker alles aanwezig.

Namens ons allemaal, bedankt voor een heerlijke vakantie !


(43) Francien
Mon, 12 May 2014 09:05:57 +0000

Hallo,

Ik wil even reageren op de laatste twee berichten. Als ik zo,n flesje wijn zie staan denk ik alleen maar wat een super leuk ontvangst,en wat attent. Geweldig dat dit nog gedaan word. Zeker voor appartementen. Dit zie je wel vaker in hotels. En als jullie dat flesje wijn leeg drinken geven jullie de kids een lekker glaasje appelsap. Wat is het probleem????
Wat betreft een wasmachine in een appartement.....nou waar zijn jullie mee bezig in de vakantie. Dan gaan jullie toch niet wassen. Zeker als je maar een week weg bent. Maar goed ik wil jullie( fam Kruithof ) een super compliment geven. Het ziet er allemaal SCHITTEREND, verzorgd en geweldig uit. Ik wens jullie HEEL VEEL SUCCES en vooral GELUK. Geniet zelf ook vind dit stukje paradijs op aarde.

Groetjes Francien


(42) Fam. van Dusschoten
Sat, 3 May 2014 10:27:44 +0000

Hallo,
We hebben een week mogen genieten in jullie appartement Vakwerk. Prachtig nieuw en een mooie nieuwe keuken met alle gemakken voorzien. Heerlijk huisje, met lekker terras.
Wat we alleen vervelend vonden was dat er als welkom een fles wijn stond. We hadden graag gehad dat dat van te voren was overlegt, omdat we het niet zo gepast voor onze kinderen vonden.
Verder een mooi week gehad bij jullie.

fam. van Dusschoten.


(41) Wim
Thu, 17 April 2014 08:18:39 +0000

Effe weg was voor ons een schot in de roos. De hoge verwachting die bij ons was gewekt door de website bleek bij aankomst geheel terecht. We hebben in de loop der jaren al veel vakantieverblijven in binnen- en buitenland gehuurd maar zelden zo'n paradijsje aangetroffen. De omgeving is prachtig en door de ligging een perfect uitgangspunt om Zuid Limburg te verkennen te voet, per fiets of zelfs met het paard. Een klein minpuntje was dat we een Senseo misten en voor een week zou een wasmachine wel handig zijn ! Groeten, Wim & Riek

(40) Petra
Thu, 17 April 2014 08:10:09 +0000

Als je echt een luxe huisje wilt huren dan moet zeer zeker hier zijn. Wat een verademing... en wat een verschil met park van keten. Super mooie huisjes en mooie inrichting. Wij hebben genoten....