Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
8 + 6=

(78)
(38) Fam. Gerritsen
Tue, 11 February 2014 08:26:51 +0000

Ondanks dat het weer niet helemaal meewerkte, hebben we een heerlijke midweek gehad. Appartement "Vakwerk" is dan ook een heerlijk huisje om gewoon een boek op de bank te lezen met een lekker glas ( Limburgse) wijn ! Alles was zeer smaakvol en gezellig ingericht . Onze complimenten ... Groeten van John & Dieuweke.

(37) Robert
Fri, 17 January 2014 20:33:34 +0000

Wij willen onze dank uitspreken aan onze gastheer en gastvrouw, de warmte (letterlijk en figuurlijk) waarmee wij werden ontvangen en jullie flexibele opstelling ten aanzien van al onze, soms, lastige vragen.

De kinderen vonden het helemaal geweldig en hadden de tijd van hun leven.

Voor ons een aanrader, dat wij ook zeker aan onze vrienden en familie zullen doorgeven.

Bedankt en, tot ziens.


(36) Eveline en Arjan
Fri, 27 December 2013 18:09:26 +0000

KERST zoals kerst hoort te zijn... ! Heerlijke dagen gehad in een in kerststijl aangekleed huisje. Wat een luxe. Bedankt voor alles. Groetjes, Arjan en Eveline Pasman.

(35) annette
Mon, 18 November 2013 17:28:48 +0000
email

Wat een prachtige plek in het 5 sterren landschap.
In de woning het geulzicht ontbreekt het je aan niets. Het uitzicht is fantastisch.
Een mens en zelfs de hond heeft niet meer nodig. Wij hebben heerlijk genoten in Epen en omgeving. De gastvrijheid van Esther,Pieter en Marijn is geweldig. Je voelt je er gelijk thuis.
Ook al die info die krijgt van ze persoonlijk maar ook via een mooi infoboek wat er in huis ligt.
Bedankt...

(34) Tiny Vermeulen
Mon, 23 September 2013 11:49:02 +0000

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. We hebben een fijne week bij jullie kunnen logeren. Het charmante ontvangst gaf direct het gezellige, ontspannen vakantiegevoel. Zo leuk… de fles witte wijn, de aandacht voor detail in de vorm van een boeket tuinbloemen op de buitentafel. Lief! De heerlijke bedden, het geurige toilet, de heerlijk frisse handdoeken. Het appartement is een heerlijk thuiskomen na een dagje wandelen, fietsen enz. Alles tot in de puntjes verzorgd met oog voor detail. Peter stelde het krantje zeer op prijs en ik de eitjes en je verwennerij.
Lieve Esther, Pieter en natuurlijk Marijn, we hebben ons laten verrassen en komen heel graag nog eens weer in dit lieflijke “effe weg”