Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
2 + 3=

(81)
(36) Eveline en Arjan
Fri, 27 December 2013 18:09:26 +0000

KERST zoals kerst hoort te zijn... ! Heerlijke dagen gehad in een in kerststijl aangekleed huisje. Wat een luxe. Bedankt voor alles. Groetjes, Arjan en Eveline Pasman.

(35) annette
Mon, 18 November 2013 17:28:48 +0000
email

Wat een prachtige plek in het 5 sterren landschap.
In de woning het geulzicht ontbreekt het je aan niets. Het uitzicht is fantastisch.
Een mens en zelfs de hond heeft niet meer nodig. Wij hebben heerlijk genoten in Epen en omgeving. De gastvrijheid van Esther,Pieter en Marijn is geweldig. Je voelt je er gelijk thuis.
Ook al die info die krijgt van ze persoonlijk maar ook via een mooi infoboek wat er in huis ligt.
Bedankt...

(34) Tiny Vermeulen
Mon, 23 September 2013 11:49:02 +0000

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. We hebben een fijne week bij jullie kunnen logeren. Het charmante ontvangst gaf direct het gezellige, ontspannen vakantiegevoel. Zo leuk… de fles witte wijn, de aandacht voor detail in de vorm van een boeket tuinbloemen op de buitentafel. Lief! De heerlijke bedden, het geurige toilet, de heerlijk frisse handdoeken. Het appartement is een heerlijk thuiskomen na een dagje wandelen, fietsen enz. Alles tot in de puntjes verzorgd met oog voor detail. Peter stelde het krantje zeer op prijs en ik de eitjes en je verwennerij.
Lieve Esther, Pieter en natuurlijk Marijn, we hebben ons laten verrassen en komen heel graag nog eens weer in dit lieflijke “effe weg”


(33) marieke en Leon
Mon, 23 September 2013 11:37:32 +0000

Beste Esther & Pieter,
Wat moeten wij nog toevoegen aan al die lofuitingen die door andere mensen zijn geplaatst.
Wij hebben 7 fantastische dagen mogen doorbrengen in jullie appartement. Wij zijn verscheidene keren in Limburg en Epen geweest, maar dit was geweldig ! Super.
Bedankt de leuke attentie bij binnenkomst, maar vooral bedankt voor de leuke tips en gesprekken...

Hartelijke groet,
Marieke & leon.
heerhugowaard

(32) Edith van Dongen
Mon, 23 September 2013 10:26:41 +0000

Wat was het heerlijk ! Wakker worden bij het geluid van de vogels en uitzicht over de heuvels. Eindeloos wandelen over de paden. Genieten van prachtige restaurantjes. Wij hadden een ontmoeting met een ree, die net zo verbaasd naar ons keek als wij naar hem. Drie dagen is echt te kort, we komen zeker terug. Lekker met een glaasje wijn op het balkon in de avond, en met thee in de mooie tuin. Hartelijk dank voor je tip om vis te gaan eten in België. HEEEERRRRLIJK !!
Ik hoop tot heel gauw !