Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
6 + 9=

(78)
(33) marieke en Leon
Mon, 23 September 2013 11:37:32 +0000

Beste Esther & Pieter,
Wat moeten wij nog toevoegen aan al die lofuitingen die door andere mensen zijn geplaatst.
Wij hebben 7 fantastische dagen mogen doorbrengen in jullie appartement. Wij zijn verscheidene keren in Limburg en Epen geweest, maar dit was geweldig ! Super.
Bedankt de leuke attentie bij binnenkomst, maar vooral bedankt voor de leuke tips en gesprekken...

Hartelijke groet,
Marieke & leon.
heerhugowaard

(32) Edith van Dongen
Mon, 23 September 2013 10:26:41 +0000

Wat was het heerlijk ! Wakker worden bij het geluid van de vogels en uitzicht over de heuvels. Eindeloos wandelen over de paden. Genieten van prachtige restaurantjes. Wij hadden een ontmoeting met een ree, die net zo verbaasd naar ons keek als wij naar hem. Drie dagen is echt te kort, we komen zeker terug. Lekker met een glaasje wijn op het balkon in de avond, en met thee in de mooie tuin. Hartelijk dank voor je tip om vis te gaan eten in Belgiƫ. HEEEERRRRLIJK !!
Ik hoop tot heel gauw !


(31) Fam. Leusink
Thu, 29 August 2013 17:58:19 +0000
email

Wat hebben wij 2 weken genoten van jullie gastvrijheid, het gezellige appartement, het heerlijke weer en de prachtige omgeving. Veel mooie wandelingen gemaakt. Ook de service die jullie verlenen is uitstekend. We hebben een zeer geslaagde vakantie gehad.

(30) fam. oosterlink
Mon, 19 August 2013 11:39:18 +0000

Gisteravond zijn wij thuis gekomen van een mooi weekje in Epen. We hebben heel veel gezien en zoals altijd, een mens komt tijd tekort. Het informatieboek, wat in het appartement lag, was zeer nuttig, als je daar voor het eerst komt.We hebben er dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt. We willen langs deze mail, jullie heel hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en misschien tot de volgende keer. Mvg, Familie Oosterlink

(29) Geke
Mon, 19 August 2013 11:16:24 +0000

De vakantie was heerlijk,lekker uitgerust, en beter weer hadden we niet kunnen wensen want dat was perfect!!! Het appartement GEULZICHT was mooi en van alle gemakken voorzien, en het was er lekker rustig . De omgeving is heel mooi, zijn naar de grotten in Valkenburg geweest en dat moet je en keer gezien hebben . We hebben gegeten bij eetgelegenheden die jullie aan gaven in jullie boekje, en daar kun je gerust het Grieks restaurant in Vaals aan toe voegen want die was ook heel goed !!!! We zijn vastbesloten om nog een keer terug te gaan en zullen dan zeker kijken of jullie appartement beschikbaar is. We nemen dan wel onze eigen Senseo mee, want die hebben we wel gemist ! Groeten Karel en Geke uit Apeldoorn.