Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
3 + 8=

(79)
(34) Tiny Vermeulen
Mon, 23 September 2013 11:49:02 +0000

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. We hebben een fijne week bij jullie kunnen logeren. Het charmante ontvangst gaf direct het gezellige, ontspannen vakantiegevoel. Zo leuk… de fles witte wijn, de aandacht voor detail in de vorm van een boeket tuinbloemen op de buitentafel. Lief! De heerlijke bedden, het geurige toilet, de heerlijk frisse handdoeken. Het appartement is een heerlijk thuiskomen na een dagje wandelen, fietsen enz. Alles tot in de puntjes verzorgd met oog voor detail. Peter stelde het krantje zeer op prijs en ik de eitjes en je verwennerij.
Lieve Esther, Pieter en natuurlijk Marijn, we hebben ons laten verrassen en komen heel graag nog eens weer in dit lieflijke “effe weg”


(33) marieke en Leon
Mon, 23 September 2013 11:37:32 +0000

Beste Esther & Pieter,
Wat moeten wij nog toevoegen aan al die lofuitingen die door andere mensen zijn geplaatst.
Wij hebben 7 fantastische dagen mogen doorbrengen in jullie appartement. Wij zijn verscheidene keren in Limburg en Epen geweest, maar dit was geweldig ! Super.
Bedankt de leuke attentie bij binnenkomst, maar vooral bedankt voor de leuke tips en gesprekken...

Hartelijke groet,
Marieke & leon.
heerhugowaard

(32) Edith van Dongen
Mon, 23 September 2013 10:26:41 +0000

Wat was het heerlijk ! Wakker worden bij het geluid van de vogels en uitzicht over de heuvels. Eindeloos wandelen over de paden. Genieten van prachtige restaurantjes. Wij hadden een ontmoeting met een ree, die net zo verbaasd naar ons keek als wij naar hem. Drie dagen is echt te kort, we komen zeker terug. Lekker met een glaasje wijn op het balkon in de avond, en met thee in de mooie tuin. Hartelijk dank voor je tip om vis te gaan eten in België. HEEEERRRRLIJK !!
Ik hoop tot heel gauw !


(31) Fam. Leusink
Thu, 29 August 2013 17:58:19 +0000
email

Wat hebben wij 2 weken genoten van jullie gastvrijheid, het gezellige appartement, het heerlijke weer en de prachtige omgeving. Veel mooie wandelingen gemaakt. Ook de service die jullie verlenen is uitstekend. We hebben een zeer geslaagde vakantie gehad.

(30) fam. oosterlink
Mon, 19 August 2013 11:39:18 +0000

Gisteravond zijn wij thuis gekomen van een mooi weekje in Epen. We hebben heel veel gezien en zoals altijd, een mens komt tijd tekort. Het informatieboek, wat in het appartement lag, was zeer nuttig, als je daar voor het eerst komt.We hebben er dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt. We willen langs deze mail, jullie heel hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en misschien tot de volgende keer. Mvg, Familie Oosterlink