Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
3 + 5=

(79)
(29) Geke
Mon, 19 August 2013 11:16:24 +0000

De vakantie was heerlijk,lekker uitgerust, en beter weer hadden we niet kunnen wensen want dat was perfect!!! Het appartement GEULZICHT was mooi en van alle gemakken voorzien, en het was er lekker rustig . De omgeving is heel mooi, zijn naar de grotten in Valkenburg geweest en dat moet je en keer gezien hebben . We hebben gegeten bij eetgelegenheden die jullie aan gaven in jullie boekje, en daar kun je gerust het Grieks restaurant in Vaals aan toe voegen want die was ook heel goed !!!! We zijn vastbesloten om nog een keer terug te gaan en zullen dan zeker kijken of jullie appartement beschikbaar is. We nemen dan wel onze eigen Senseo mee, want die hebben we wel gemist ! Groeten Karel en Geke uit Apeldoorn.

(28) H. Smallebrink
Mon, 19 August 2013 11:10:46 +0000
email

Wij hebben ontzettend genoten in jullie mooie appartement,Esther. We hebben natuurlijk geboft met het uitstekende weer. We hebben diverse uitstapjes in de prachtige omgeving gemaakt. Ook de terrasjes zijn door ons diverse keren bezocht en hebben heerlijk gegeten in diverse restaurantjes. Wij komen beslist nog eens terug !!!!!! Met vriendelijke groet: Coby en Pieter Mijerink en Reint-jan en Hanna Smallebrink .

(27) Marijke Jaspers
Mon, 19 August 2013 10:56:50 +0000

Hallo, Wij verbleven een weekje in het prachtige heuvelland om te kunnen genieten van het lekkere eten en de prachtige natuur. Om dit dan nog eens extra speciaal te maken hebben we dit appartement geboekt, dat héél mooi, modern en praktisch is ingericht. Met de kers op de taart, het volle uitzicht op het Geuldal en de geul. Gezellige restaurants met lekker eten, bakker en Spar in de buurt. Kon niet beter! We hebben genoten van de rust en vinden het voor herhaling vatbaar! Lieve groeten , Ronald, Marijke en de kinderen.

(26) Marc Generet
Thu, 6 June 2013 19:54:32 +0000
email

Hallo Familie Kruithof,

möchte mich auf diesem Weg bedanken, für Ihre Bemühung mit der Fahrradpumpe.
Eine sehr schöne Ferienanlage haben sie da in Epen, ich und mein Kollege fühlten uns schon wie im Urlaub. Nochmals vielen Dank an Ihnen und den kleinen netten Burschen mit dem Fahrrad.

Mit freundlichen Grüssen
Generet Marc

(25) Aad Molenhoek.
Fri, 17 May 2013 19:20:07 +0000

Op aanraden van een collega kwamen wij terecht bij eFFe weg . Een heerlijk tussendoor vakantie in het nog rustige seizoen. De omgeving is adembenemend, zeker om te wandelen en fietsen is het zeker een aanrader.
Wij werden voorzien van allerlei praktische tips voor leuke uitjes, en er is inderdaad genoeg te zien en te doen.
De gastvrijheid van de eigenaars en de locale bevolking is geweldig.
Wij kijken met plezier terug op een leuke tijd .

Bedankt.
Fam. Molenhoek