Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
1 + 3=

(81)
(31) Fam. Leusink
Thu, 29 August 2013 17:58:19 +0000
email

Wat hebben wij 2 weken genoten van jullie gastvrijheid, het gezellige appartement, het heerlijke weer en de prachtige omgeving. Veel mooie wandelingen gemaakt. Ook de service die jullie verlenen is uitstekend. We hebben een zeer geslaagde vakantie gehad.

(30) fam. oosterlink
Mon, 19 August 2013 11:39:18 +0000

Gisteravond zijn wij thuis gekomen van een mooi weekje in Epen. We hebben heel veel gezien en zoals altijd, een mens komt tijd tekort. Het informatieboek, wat in het appartement lag, was zeer nuttig, als je daar voor het eerst komt.We hebben er dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt. We willen langs deze mail, jullie heel hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en misschien tot de volgende keer. Mvg, Familie Oosterlink

(29) Geke
Mon, 19 August 2013 11:16:24 +0000

De vakantie was heerlijk,lekker uitgerust, en beter weer hadden we niet kunnen wensen want dat was perfect!!! Het appartement GEULZICHT was mooi en van alle gemakken voorzien, en het was er lekker rustig . De omgeving is heel mooi, zijn naar de grotten in Valkenburg geweest en dat moet je en keer gezien hebben . We hebben gegeten bij eetgelegenheden die jullie aan gaven in jullie boekje, en daar kun je gerust het Grieks restaurant in Vaals aan toe voegen want die was ook heel goed !!!! We zijn vastbesloten om nog een keer terug te gaan en zullen dan zeker kijken of jullie appartement beschikbaar is. We nemen dan wel onze eigen Senseo mee, want die hebben we wel gemist ! Groeten Karel en Geke uit Apeldoorn.

(28) H. Smallebrink
Mon, 19 August 2013 11:10:46 +0000
email

Wij hebben ontzettend genoten in jullie mooie appartement,Esther. We hebben natuurlijk geboft met het uitstekende weer. We hebben diverse uitstapjes in de prachtige omgeving gemaakt. Ook de terrasjes zijn door ons diverse keren bezocht en hebben heerlijk gegeten in diverse restaurantjes. Wij komen beslist nog eens terug !!!!!! Met vriendelijke groet: Coby en Pieter Mijerink en Reint-jan en Hanna Smallebrink .

(27) Marijke Jaspers
Mon, 19 August 2013 10:56:50 +0000

Hallo, Wij verbleven een weekje in het prachtige heuvelland om te kunnen genieten van het lekkere eten en de prachtige natuur. Om dit dan nog eens extra speciaal te maken hebben we dit appartement geboekt, dat héél mooi, modern en praktisch is ingericht. Met de kers op de taart, het volle uitzicht op het Geuldal en de geul. Gezellige restaurants met lekker eten, bakker en Spar in de buurt. Kon niet beter! We hebben genoten van de rust en vinden het voor herhaling vatbaar! Lieve groeten , Ronald, Marijke en de kinderen.