Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
1 + 7=

(79)
(24) Dominique
Fri, 17 May 2013 19:16:30 +0000

We hadden een super vakantie! We hebben genoten van het mooie Zuid-Limburg, de speelweide met trampoline, en de urenlange wandelingen ;-), maar vooral het mooie uitzicht en alle vrijheid ! Het was fantatisch om bij jullie te vertoeven, vakantie in al zijn facetten!!! En, ja, we komen nog eens terug! Dan brengen we spijkers mee, Marijn!

Vele groetjes voor Esther, Pieter en Marijn

(23) Albert Heijmans
Mon, 29 April 2013 20:10:01 +0000

Dag Esther,
We hebben het erg leuk gehad in het mooie vakantieappartement Geulzicht.
Het ziet en is helemaal perfect alles zit erin en eraan.
De tuin was super en we hebben er heerlijk op het terras genoten van het mooie weer.
Leuke uitstapjes gedaan je kunt er alle kanten op.
En je loopt zo naar boven de berg op heerlijk de bossen in naar Boscafe het hijgend hert.
We hopen dat we nog een keer terug komen.
De groeten van Fam. Heijmans

(22) Fam.Engelen
Wed, 17 April 2013 11:36:59 +0000

Hallo beste mensen,
Misschien weten jullie het helemaal niet meer maar afgelopen zomer stonden wij met een camper op camping ”het rozenhofje” waar onze dochter met jullie zoon speelden en waardoor we aan de praat kwamen. (de moeders) En jullie vertelden over het verhaal hoe en wat jullie naar Epen bracht vanuit st-anthonis. En wij dat we een B&B in Gerwen hebben vlakbij Eindhoven. Nu, misschien begint het weer een beetje te dagen (de koffie die ons voor de volgende ochtend werd aangeboden konden we helaas wegens tijdgebrek niet komen doen). Maar nu (na het kijken van het B&B programma) ben ik aan het zoeken geweest naar jullie website om te kijken wat het geworden is….. en het is echt SUPER! het ziet er op de website heel mooi en verzorgt uit! Onze complimenten en hopelijk krijgen jullie een volgeboekt seizoen!
Succes met de onderneming… dat wilden we toch nog even laten weten na het gezellige gesprek van die avond (al is het alweer een tijdje geleden)
Vriendelijke groeten,
Kitty Engelen.
’t Kamerven logeren met ontbijt


(21) Saskia
Sat, 23 February 2013 08:04:57 +0000

Voor de tweede x bij eFFe weg. En weer geen spijt! Wat een leuk weerzien. Ons dochtertje van 15 maanden heeft heerlijk gelopen over de paadjes vlak bij het huis en van de pannenkoeken even verder op genoten .. mmmm smullen ! Echt een heerlijk vrije plek voor kinderen en ouders die kunnen genieten van de natuur en rust. (gelukkig geen entertainment of ander vakantieparkgedoe hier) Esther, Pieter en Marijn zijn gastvrij zonder opdringerigheid. Wij zien uit naar de volgende keer!

Saskia,Maurice & Fleur

(20) Wouter
Thu, 24 January 2013 09:52:38 +0000

Na een zeer gastvrij ontvangst, voelde wij ons al direct thuis. Het huisje voldeed aan al onze verwachtingen. Helemaal gezellig en van alle gemakken voorzien. Ook erg fijn dat wij niks aan spullen hoefde mee te nemen, alles was aanwezig! De kinderen hebben heerlijk gespeeld, waardoor wij ook sinds tijden weer tijd hadden om een boek te lezen en konden ontspannen. Mijn man en ik zeiden vaak tegen elkaar : "wat is het leven fantastisch zo, konden we hier maar altijd blijven"...... Maar ja helaas aan alles komt een eind, maar jullie gaan ons zeker terug zien. Nogmaals veel dank voor jullie gastvrijheid, leuke gesprekken en tips!!!! Leonie, Wouter, Elise & Lucas