Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
5 + 6=

(81)
(21) Saskia
Sat, 23 February 2013 08:04:57 +0000

Voor de tweede x bij eFFe weg. En weer geen spijt! Wat een leuk weerzien. Ons dochtertje van 15 maanden heeft heerlijk gelopen over de paadjes vlak bij het huis en van de pannenkoeken even verder op genoten .. mmmm smullen ! Echt een heerlijk vrije plek voor kinderen en ouders die kunnen genieten van de natuur en rust. (gelukkig geen entertainment of ander vakantieparkgedoe hier) Esther, Pieter en Marijn zijn gastvrij zonder opdringerigheid. Wij zien uit naar de volgende keer!

Saskia,Maurice & Fleur

(20) Wouter
Thu, 24 January 2013 09:52:38 +0000

Na een zeer gastvrij ontvangst, voelde wij ons al direct thuis. Het huisje voldeed aan al onze verwachtingen. Helemaal gezellig en van alle gemakken voorzien. Ook erg fijn dat wij niks aan spullen hoefde mee te nemen, alles was aanwezig! De kinderen hebben heerlijk gespeeld, waardoor wij ook sinds tijden weer tijd hadden om een boek te lezen en konden ontspannen. Mijn man en ik zeiden vaak tegen elkaar : "wat is het leven fantastisch zo, konden we hier maar altijd blijven"...... Maar ja helaas aan alles komt een eind, maar jullie gaan ons zeker terug zien. Nogmaals veel dank voor jullie gastvrijheid, leuke gesprekken en tips!!!! Leonie, Wouter, Elise & Lucas

(19) Irma
Thu, 24 January 2013 09:49:15 +0000

hallo,
Ondanks of wellicht mede de sneeuw hebben we genoten van onze week in Zuid-Limburg. Voor het eerst weg met onze kleine meid. Mooi huisje,lekker ruim en gezellig. Een MINPUNT vonden wij dat we 15,= euro moeste betalen voor het babypakket. Inderdaad stond alles klaar, van een een opgemaakt bedje, commode, kinderstoel enz... aan toe, maar wij hadden wel verwacht dat het bij de prijs in zat ! Heb nu wel gezien dat het op de site vermeld is.
Verder alles goed in orde.
Bedankt.

(18) familie brugmann.
Tue, 22 January 2013 12:29:45 +0000

Wij zijn met zijn twee er heerlijk tussenuit geweest en waren te gast bij 'effe weg".
Een werkelijk heerlijk accommodatie op een prachtige locatie met adembenemend mooi uitzicht.
Wij hebben heerlijk kunnen lezen en fietsen, waar de omgeving zeer geschikt voor is, zelfs hebben een aantal keer oog in oog gestaan met een hert.
De woning was sfeervol en goed uitgerust (ook geschikt voor twee senioren zoals wij).
Volgende keer komen we met de kinderen en kleinkinderen.

Langs deze weg in ieder geval onze dank voor een geweldige tijd.


(17) A. Burgers
Mon, 14 January 2013 09:04:48 +0000

Prachtig uitzicht, veel in de omgeving te doen zoals wandelen, winkelen en zelfs Spa maar 40 minuten hier vandaan. Ideale locatie met mooie ruime appartementen.

Fam. Burgers uit Amersfoort.