Over ons

’t sjunste plekske aan de Geul…

Gelegen in “Het Geuldal” in het Zuid-Limburgse Heuvelland vindt u een overvloed aan ruimte, rust en puur natuur. Dit schitterende deel van Nederland heeft een roemrijke historie, die nog dagelijks merkbaar is. Bij de bestemming van dit gebied is destijds weloverwogen nagedacht en is het resultaat nu van een ongekende schoonheid. ’s Ochtends de zon zien opkomen, terwijl silhouetten van reeën in de eerste zonnestralen zichtbaar worden door de ochtendnevel op het land. Het geroffel van een specht in de boom op je erf….. Kilometers ver weg kijken in de fraaiste Limburgse luchten. Geen horizonvervuiling, geen zendmasten. Wel, de helderste sterrenhemels, zuurstof, onthaasten………kortom gewoon genieten.

Onze vakantieappartementen  zijn gelegen aan de rand van het schilderachtige dorpje Epen.
Epen is een dorp met maar 1100 inwoners, midden in het Geuldal, en vormt dan ook een uitgelezen vakantie plek.
Het is het 5 sterren heuvelland met bossen, mooie wandelpaden, kleine weggetjes, en de echt typische Limburgse vakwerkhuizen wat het hier zo bijzonder maakt. U kan hier dagen lang wandelen en fietsen en elke keer wordt het landschap anders.

Wilt u wat meer drukte, en genieten van een grotere winkelstad, dan zijn de mooie steden Maastricht, Aken en Luik ook vlakbij.

Vakantie appartementen “eFFe weg !” bestaat uit 3 Compleet gerenoveerde, luxe ingerichte vakantie-appartementen met gratis WIFI. Vanuit uw appartement loopt u zo de wandelpaden langs de geul op, vanwaar u diverse wandelingen kan maken van verschillende afstanden .

De appartementen hebben een schitterend zicht op het Geuldal, Volmolen en Vijlenerbossen.

Het centrum van het dorp Epen ligt op 5 minuten loopafstand.

Elk appartement heeft een eigen terras met voldoende zitgelegenheid.
De grote gezamenlijke tuin is een ideale plek waar men kan genieten van het prachtige uitzicht en de rust.
Voor een impressie van ons mooie Epen en omgeving, zie activiteiten => Epen !

Om te zorgen dat u direct kunt genieten, zijn de bedden alvast voor u opgemaakt en staat er een verassing voor u klaar. Ook de theedoeken en handdoeken mag u thuis laten … zo bent u helemaal eFFe weg !