Prijzen appartementen:

Vakwerk en Geulzicht

 • Week €895,-

  vr-vr

 • Weekend €405

  vr-ma

 • Midweek €500

  ma-vr

Vijheid
 • Week 825

  vr-vr

 • Weekend 375

  vr-ma

 • Midweek €445

  ma-vr

 • In  de vakantie perioden alleen per week te huur ! 

Prijzen zijn inclusief:

 • Bedlinnen
 • Set handdoeken
 • Thee- en keukendoeken
 • 1 Parkeerplaats per appartement.
 • WIFI
 • Gas, water, licht

De prijzen zijn exclusief:

 • Toeristenbelasting € 1,80 p.p.p.n vanaf 6 jaar.
 •  Schoonmaakkosten:
 • 45,= voor het 4 persoons appartement
 • 40,= voor het 2 persoons appartement.

Wisseling van Beddengoed 1x per volle week.
Wisseling van handdoeken & theedoeken 1x per volle week.

Aankomsttijd tussen 15.00uur – 21.00uur.

Vertrektijd tussen  08.00uur – 10.00 uur.

Een weekend is van vrijdag tot maandag.
Een midweek is van maandag tot vrijdag.
Een week is van vrijdag tot vrijdag of van maandag tot maandag.

*Wij accepteren helaas GEEN huisdieren… !

BETALING:
50% van de totale huurprijs bij reservering.
50% van de totale huurprijs 4 weken voor aanvang verhuurperiode.

De reservering is pas definitief als de 50% is betaald.

Waarborgsom €100,- ( De borgsom wordt binnen 14 dagen na vertrek uit uw vakantie appartement op uw bankrekening retour gestort na eindcontrole van uw appartement. Schade of vermissing worden vermeld en verrekend.)

De prijzen van onze 4-persoons appartementen zijn op basis van 2 personen.
Voor een 3e en/of 4e persoon komt er 10 euro per persoon, per nacht bij.

Wij raden u aan een reisverzekering af te sluiten.

Algemene Voorwaarden Vakantieappartementen eFFe Weg.

Artikel 1
Algemene voorwaarden en begripsbepalingen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst tussen verhuurder en huurder van een vakantieappartement.
Huurder: degene die het vakantieappartement huurt van de verhuurder voor een bepaalde tijd en de overeengekomen huurprijs aan de verhuurder heeft betaald.
Vakantieappartementen eFFe Weg neemt alleen boekingen in behandeling van personen die 18 jaar of ouder zijn. Verhuurder: Pieter en Esther Kruithof, eigenaren van Vakantieappartementen eFFe Weg zijnde degene die het vakantieappartement aan de huurder verhuurt.
Huurovereenkomst:overeenkomst tussen de huurder en de verhuurder met betrekking tot de huur van een vakantieappartement.
Huurprijs: prijs per overnachting maal het aantal overeengekomen overnachtingen. De huurprijs kan vermeerderd worden met extra kosten en borgsom. Aanbetaling: het deel van de huurprijs dat de huurder bij boeking aan de verhuurder is verschuldigd. Borgsom: bedrag dat de huurder vooraf betaalt aan de eigenaar voor eventuele kosten, schade of vermissing waarvoor de huurder verantwoordelijk is. Aankomst- en vertrektijdstip: de tijden die tussen huurder en verhuurder zijn overeengekomen.

Artikel 2
Totstandkoming huurovereenkomst
De verhuurder informeert de huurder over het huurobject, prijzen en voorwaarden die voor de totstandkoming van de huurovereenkomst van belang zijn. De huurovereenkomst komt tot stand nadat de huurder de boeking op de website van de verhuurder volledig heeft afgerond en verstuurd en nadat de bevestiging hiervan door de verhuurder aan hem is verstuurd.

Artikel 3
Betalingscondities
Binnen vijf dagen na boeking door de huurder dient de aanbetaling op de doorverhuurder aan huurder opgegeven bankrekening te zijn bijgeschreven. Wanneer de aanbetaling niet binnen gestelde termijn op de bankrekening van de verhuurder is bijgeschreven, wordt de huurovereenkomst geacht niet tot stand te zijn gekomen.

Uiterlijk vier weken voor aanvang van de huur van het vakantieappartement dient de volledige huurprijs te zijn overgemaakt op de rekening van de verhuurder. Wanneer hieraan niet is voldaan vervalt het recht op huur van het vakantiehuis.

Artikel 4
Kosten
Indien naast de huurprijs kosten van toepassing zijn dan zal dat op de website van de verhuurder vermeld staan. Huurder zal deze op dezelfde wijze voldoen als de huurprijs.

Onze annuleringsvoorwaarden:
1. Tot minstens 3 maanden voor de overeengekomen aankomstdatum van de gast kan de logiesovereenkomst zonder betaling van de annuleringskosten door beide contractanten door een eenzijdige verklaring worden opgezegd. De annulering moet ten laatste drie maanden voor de overeengekomen aankomstdatum van de gast in handen van de medecontractant zijn. Aanbetalingen kunnen worden gebruikt voor uw volgende verblijf binnen 12 maanden en zal niet worden terugbetaald.
2. Tot minstens 1 maand voor de overeengekomen aankomstdatum van de gast kan de logiesovereenkomst door beide contractanten door een eenzijdige verklaring worden geannuleerd. Er dienen echter wel annuleringskosten te worden betaald voor een vastgestelde prijs van 3 dagen. De annulering moet minstens één maand voor de overeengekomen aankomst dag van de gast in de handen van de medecontractant zijn.
3. Bij annulering vanaf 2 weken voor de aankomst datum rekenen wij 100% van de prijs van de appartementen.

Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.